За підтримки Міжнародного фонду «Відродження» та CARE Deutschland в рамках Грантової гуманітарної програми «Гуманітарна солідарність» відділення паліативної допомоги дорослим з мобільною бригадою КНП «Міська лікарня №10» ЗМР отримала допомогу у вигляді 15 одиниць функціональних ліжок КФ-2-МП-Бт з матрацами та 1380 підгузків.

Благодійна допомога фонду була надана дуже своєчасно, забезпечила модернізацію ліжкового фонду відділення на 60%, що сприяло покращенню умов перебування невиліковно хворих пацієнтів відділення.

Протягом року у відділенні проходять лікування у середньому 150 осіб, для яких дуже важлива надана допомога. Завдяки перебуванню на нових функціональних ліжках, пацієнтам покращено якість життя, підвищено комфорт перебування у відділенні, забезпечується всебічна профілактика ускладнень та підвищується ефективність реабілітаційних заходів.

Адміністрація лікарні, співробітники відділення за себе та пацієнтів відділення висловлюють щиру подяку міжнародному фонду «Відродження» та CARE Deutschland «Гуманітарна солідарність» за надану допомогу задля покращення матеріальної бази та якості лікувального процесу відділення та сподіваються на подальшу плідну співпрацю.